Surprise Video!

Ishti Kutum

বাহা এখন কোথায়? কী করছেন?জানুন তার সম্পর্কে|Star jalsha serial |Ranita Das|Baha,Ishtikutum|tv serial

বাহা এখন কোথায়? কী করছেন?জানুন তার সম্পর্কে|Star jalsha serial|Ranita Das|Baha,Ishtikutum|tv serial this video about

2017-04-15 02:44 396,794 YouTube

Star Jalsha Cholo Paltai Teaser 2012

Star Jalsha Cholo Paltai Teaser 2012 Visit our facebook page: www.facebook.com/StarJalshaCholoPaltai for more information.

2012-06-07 00:31 38,417 YouTube

Ishti Kutum

2013-08-21 21:18 18,752 YouTube

360° Gradë -SHPËRTHIMI NË VELIPOJË, ISHTI NUK DINIM GJË PËR INSTALIMIN E ÇISTERNËS ME GAZ

Web: http://zjarr.tv/Facebook: https://facebook.com/ZjarrTelevizionYoutube: https://youtube.com/c/ZjarrTelevizion...

2017-07-3101:30 0 Dailymotion

Report TV - Gruaja u dogj në ashensor,ISHTI: Zjarri në depoztiën e vajit

Një ditë më parë u bënë dëshmitarë të një ngjarje tragjike, komshija e tyre humbi jetën brenda ashensorit duke luftuar me flakët ndërsa sot banorë...

2017-03-3103:28 0 Dailymotion

Tregtimi i gazit, ISHTI: Në shkurt janë ndëshkuar 61 subjekte, 19 janë bllokuar- Ora News

Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UTInspektoriati Shtetëror Teknik dhe Industrial gjatë muajit shkurt ka realizuar 300 inspektime në të gji...

2016-02-1701:46 0 Dailymotion

Qytetarët të pambrojtur nga tregtimi i gazit, ISHTI mangësi të mëdha- Ora News- Lajmi i fundit-

Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UTKLSH ka hartuar një raport me vërejte serioze në lidhje me Inspektoriatin Shtetëror Teknik që mbikqyr ...

2016-02-0301:56 0 Dailymotion

Ora News - ISHTI kontroll për bombolat e gazit, gjobiten 50 subjekte

Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UTInspektorati Shtetëror Teknik dhe Industrial ka vendosur 50 gjoba, kryesisht ndaj subjekteve turistike që nu...

2017-08-1700:58 0 Dailymotion